Gezien worden op de beursvloer


Video toepassen op een beurs of tentoonstelling is een uitdaging. Om op te vallen in een omgeving waarin iedereen om je heen ook z'n best doet om ode aandacht te trekken moet je wel met iets heel bijzonders komen.
Voor veel klanten hebben we dan ook iets heel bijzonders bedacht voor hun plek op een beurs.
De lawaaiige omgeving staat geen subtiel videoverhaal toe, en een knallende geluidstrack wordt noch door de buren noch door de eigen beursstandmedewerkers gewaardeerd.
Een goede beursvideo zal het dan ook vooral van de visuele aantrekkingskracht moeten hebben, en op dat gebied weten we als geen ander hoe dat aan te pakken.

Meer dan video alleen.
We hebben een arsenal aan opvallende technieken, regelrechte eye-catchers, die niet alleen aandacht naar de stand trekken, maar ook recht doen aan de eigenheid, de context en de vormgeving van de stand.
We denken graag mee vanaf het begin van het standontwerp om een passend AV-concept te maken, maar ook als we er in een later stadium bijgehaald worden kunnen we nog met een uniek idee komen.

Een paar recente voorbeelden zijn de toepassing van een fog-screen. Echte eye-catchers, zoals op de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling of de Exhibit van de World Gas Conference.

Interactieve installaties zijn ook publiekstrekkers.
Bezoekers konden interactief roeien op het Amsterdam Duurzaam Festival. En we hebben ons eigen Aquatheater ontwikkeld, waarbij je jezelf door een film fietst of roeit.

Vraag ons erbij als er een beurs of tentoonstelling voor de deur staat, en we bedenken samen hoe we uw stand met kop en schouders boven de massa uit kunnen tillen.