Een congres openen met audiovisuele impact


De opening van een congres, het creëren van de juiste 'mindset' van een seminar of conferentie; niet alleen zetten we met onze producties de juiste toon, maar geven de bezoekers ook een ervaring mee die nog lang zal blijven heugen.

Een openingsfilm voor een seminar, zoals we een aantal malen voor NautaDutilh hebben gemaakt, of als 'curtain-raiser' voor grote internationale congressen, we maken van elke opening een gebeurtenis. 

De film "Massaclaims" voor een seminar van NautaDutilh hebben we naadloos over laten gaan in de live entree van Vrouwe Justitia bijvoorbeeld. 

De openingsfilm "4 all of Us", geproduceerd voor het Ministerie van Economische Zaken, zagen de aanwezige hoogwaardigheidsbekleders voorafgegaan worden door een rondom live optreden van internationale musici die de filmmuziek introduceerden.

"Troubled Water" was de introductiefilm van een groot internationaal watercongres, maar is daarna nog jarenlang wereldwijd door televisiezenders gebruikt om integraal waterbeheer onder de aandacht te brengen.

"Gas3" was de eerste Nederlandse bedrijfsfilm in 3D, niet alleen bedoeld om een gasconferentie in te luiden, maar vooral om het publiek een blijvende herinnering aan Nederlands vooruitstevende techniek te geven. Ook deze film, geproduceerd voor de Gasunie, heeft daarna nog jarenlang als spraakmakend visitekaartje op het hoofdkantoor gedraaid.

Voor overheden, bedrijven en medische instanties geven we met alle mogelijke AV-middelen elke grote bijeenkomst een grootse start.

Congres