Creatief team


Carillon bestaat uit een vaste kern met jarenlange av-ervaring en is naast creatief ook een doorgewinterd management team.

Harry Arp, creatief directeur, heeft als concept-ontwikkelaar, scenarioschrijver en regisseur honderden producties op zijn naam staan en tallloze internationale prijzen gewonnen.

Cees Druijff, producer/manager, presteert het om naast zijn taak als creatief meedenker de Carillon producties strak te produceren, en zorgt ervoor dat zowel de planning als het budget professioneel bewaakt wordt.

We werken met een keur aan freelancers, toeleveranciers en studios, elk met eigen specialiteiten, die we als deel van ons Carillon-team beschouwen.
Voor elke productie stellen we een passende crew samen, zodat we de hoogst mogelijke creativiteit en professionaliteit kunnen bundelen.

Het feit dat we onder één dak zitten met Perspekt Studios kan vooral bij tentoonstellingsprojecten voor veel opdrachtgevers efficiënt uitpakken.

En we streven ernaar om zo dicht mogelijk met onze opdrachtgevers samen te werken. Met als gevolg dat medewerkers van onze klanten onderdeel van ons Carillon-team gaan vormen.